Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

МАФ на Чорновола, 57

ФБ Москаленка

П'ятниця, 13 грудня 2019, 14:20

Через скандальний МАФ на Чорновола міськрада планує вилучити усі точки в цього підприємця

МАФ на Чорновола, 57

У міськраді готують рішення для вилучення усіх МАФів у підприємця, який незаконно встановив магазин на пр. Чорновола, 57.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка міськрада планує обстежити усі МАФи підприємця, який незаконно захопив ділянку на пр. Чорновола, 57.

"Станом на сьогодні жодних робіт цією компанією не виконується ані фізичною, ані юридичною особою. Вчора на сесії Львівської міської ради було проголосоване доручення, аби останні документи, що є на цей МАФ, який є у перспективній схемі, були скасовані. Окрім того, я знаю, що на наступне засідання готується рішення, аби вилучити всі МАФи даної юридичної особи, зважаючи на те, що вона проводить роботи зараз і на вул. Мазепи" – заявив Андрій Москаленко.

Він також зазначив, що у цього підприємця насправді є декілька МАФів, до яких залучені декілька юридичних та фізичних осіб.

Нагадаємо, раніше підприємець отримав дозвіл на розміщення магазину на площі 56 м² на пр. Чорновола, 57,  натомість встановили конструкцію розміром понад 120 м². 

9 грудня за рішенням виконкому зі скандалом розпочали демонтаж незаконно встановленого МАФу. Тоді забрали металеву та дерев’яну огорожі та відключили електропостачання від "Львівобленерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.