Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зловмисники

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 13 грудня 2019, 17:31

На Львівщині п'ятеро іноземців викрали банківський термінал

зловмисники

Поліція затримала зловмисників, які з відділення банку у Дрогобицькому районі викрали термінал самообслуговування.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

13 грудня близько 5:10 в одному із селищ Дрогобицького району зловмисники, пошкодивши вхідні двері, проникли у приміщення відділення банку та викрали термінал самообслуговування. 
 

Співробітники карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини та  Стрийського відділу поліції  оперативно встановили осіб, причетних до скоєння злочину та затримали їх.

"Особи зловмисників встановлено – ними виявились п’ятеро іноземців віком 26-42 роки та 40-річний громадянин України. Викрадений банківський термінал та інші речові докази у них вилучено. Також встановлено, що затримані причетні до щонайменше ще трьох подібних злочинів, скоєних на територіях Львівської та Івано-Франківської областей" – повідомив заступник очільника поліції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

За цим фактом слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за крадіжку.  Санкція статті передбачає покарання - від 3  до 6 років позбавлення волі. 

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере для затриманих міру запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.