Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Галицька РА

Вівторок, 17 грудня 2019, 15:59

У Львові витратять 120 тисяч гривень на обмеження руху у центрі місті

Галицька РА

Галицька РА замовила металеві стовпці – обмежувачі руху за 120 тис грн у фірми з Жовківщини.

Галицька районна адміністрація Львівської міської ради провела закупівлю у системі ProZorro на придбання металевих стовпців, які переможець тендеру надати до 31 грудня 2019 року. 

Аукціон стартував 12 грудня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ПП "ВКВ-Сервіс", яка запропонувала надати стовпці за 120 000 грн. їй й визнали переможцем. Додамо, початкова закупівлі становила 137 000 грн.

 

Як йдеться у закупівлі, Галицька РА замовила 153 штук металевих стовпців, які вона планує встановити на вулицях району. 

Зокрема, 70 стовпців мають бути висотою у 120 см, 40 стовпців – 100 см, 10 стовпців – 130 см, 15 стовпців – 170 см, 3 стовпці – 0,9 см.

За даними порталу YouControl, ПП "ВКВ-Сервіс" зареєстроване з 2010 року у селі Звертів Жовківського району, займається виробництвом електричного освітлювального устатковання. Керівником та власником фірми є львів'янин Дмитро Клименюк. Йому також належить ТзОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ВКВ-Сервіс" (виробництво інших готових металевих виробів).

Розмір статутного капіталу ПП "ВКВ-Сервіс" становить 200 000 грн. 

Нагадаємо, на початку листопада на площі Франка водії пошкодили обмежуючі стовпці, які тут встановили у середині жовтня й які призначені для того, щоб автомобілі не змогли виїжджати на зустрічну смугу і не блокували рух на перехресті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.