Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

Середа, 18 грудня 2019, 10:31

На Львівщині спіймали військовослужбовця на торгівлі наркотиками

наркотики

Мешканець Яворівщини продавав амфетамін та канабіс, які замовляв через інтернет.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 17 грудня, правоохоронці затримали військовослужбовця, мешканця Яворівського району, який причетний до збут наркотичних речовин та психотропних засобів.

"Поліцейські вилучили у чоловіка речовини, схожі на амфетамін, канабіс та МДМА, які скерували на експертне дослідження. Встановлено, що наркотики та психотропи для подальшого збуту він закуповував через мережу інтернет. Також оперативники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини задокументували факт збуту зловмисником психотропного засобу "амфетамін" військовослужбовцю", – повідомили у Нацполіції Львівщини.

За інформацією прес-служби військової прокуратури Західного регіону України, він продавав амфетамін за ціною 200 грн за 0,5 грам.

Наразі слідчі повідомили військовослужбовцю про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.