Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 15 січня 2020, 13:30

У Львові відтермінували створення сайту для туристів

Львів

Львівське конференц-бюро відмінило тендер із розробки сайту для популяризації туристичної привабливості Львова через брак пропозицій.

Львівське комунальне підприємство "Львівське конференц-бюро" відмінило тендер у системі ProZorro на послуги з розробки веб-сайту Lviv Convention Bureau, які переможець тендеру мав поставити до 28 лютого 2020 року.

Аукціон стартував 15 листопада 2019 року, участь у ньому взяли підприємці Микола Печенєв та Роман Лазарєв, які погодилися розробити сайт за 480 000 грн і 550 000 грн відповідно, однак їхні пропозиції відхилили через те, що вони не відповідали вимогам тендерної документації.

Зокрема, Микола Печенєв подав документи без підпису й не надав підтвердження забезпечення тендерної пропозиції. Натомість Роман Лазарєв  надав довідку про виконання лише однієї аналогічної роботи із створення сайту, замість трьох і більше, як було прописано у вимогах тендерної документації.

Додамо, очікувана вартість послуг становила 650 000 грн.

 

Сайт Lviv Convention Bureau планували створити для популяризації Львова, зокрема, він мав підвищити туристичну привабливість міста та сприяти покращенню якості надання туристичних послуг. 

На цьому сайті мала розміщуватися інформація про місцеву культуру та історію Львова; матеріали про історичні та культурні пам'ятки міста; календар локальних та міжнародних конференцій; список локацій, де можливо провести конференцію. 

Згідно із задумкою організатора закупівлі, Львівського конференц-бюро, цей сайт мав стати інструментом поширення інформації про місто, здійснювати інформаційну та сервісну підтримку туристів та місцевих мешканців, а також стати засобом обміну інформацією між представництвами та торговими точками Львова.

Портал мав мати дві мови: українську та англійську. Щодо структури сайту, то він має мати 13 унікальних сторінок.

ЛКП "Львівське конференц-бюро" створили у липні 2017 року та виділили окреме приміщення на площі Ринок, 1, у Львівській міській раді. На 2019 рік міськрада затвердила план використання коштів цього підприємства у розмірі 5 500 000 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.