Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Четвер, 19 грудня 2019, 11:13

Зеленський визначився з керівником Турківської РДА

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський призначив Віталія Бабяка головою Турківської РДА.

Про це йдеться у розпорядженні Президента України №546/2019-рп від 18 грудня 2019 року.

Президент Володимир Зеленський призначив Віталія Бабяка головою Турківської районної державної адміністрації.

"Призначити Бабяка Віталія Євгеновича головою Турківської районної державної адміністрації Львівської області" – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, Віталій Бабяк, львів'янин, є членом Львівської обласної організації політичної партії "Партія національного відродження" та керівником ГО "Львівський комітет захисту прав громадян (страйком)".  У 2006 році Бабяк балотувався до Львівської міської ради 5-го скликання від Української національної асамблеї, проте не пройшов.

Згідно із його декларацією про доходи за 2018 рік, Бабяк отримав 25 000 грн кредитного ліміту у ЗГРУ ПАТ Приватбанк. Він тримає на рахунках у банку 2 630 доларів та 3 439 євро. Новообраний голова Турківської РДА має квартиру у Львові, житловий будинок та дві земельних ділянкуи у селі Бориня Турківського району, ще один будинок і пай у знаходяться у селі Куровичі Золочівського району. Також, спільно із Галиною Бабак, йому належить житловий будинок у Львові.

Додамо, з лютого 2014 року Турківську РДА очолював Олександр Лабецький.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський призначив керівників БуськоїРадехівськоїПеремишлянськоїЗолочівськоїПустомитівської РДА, ще Яворівської та Жидачівської РДА, а також голів Самбірської, Жовківської, Городоцької, Стрийської, Старосамбірської, Сколівської, Мостиської, Миколаївської, Кам’янка-Бузької РДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.