Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Рудницький

Фб Рудницького

П'ятниця, 6 грудня 2019, 09:45

Зеленський визначився із керівником Радехівської РДА

Степан Рудницький

Володимир Зеленський призначив Степана Рудницького головою Радехівської РДА.

Про це йдеться в указі Президента України №462/2019-рп від 5 грудня 2019 року.

Президент Володимир Зеленський призначив Степана Рудницького головою Радехівської районної державної адміністрації.

"Призначити Рудницького Степана Віталійовича головою Радехівської районної державної адміністрації Львівської області" – йдеться в указі.

Зазначимо, Степан Рудницький, мешканець Дрогобича, експерт ГО "Центр місцевого розвитку". У 2016 році Варіанти спілкувалися із ним щодо корупції в сфері земельних відносин і незаконного будівництва.

У 2015 році Степан Рудницький балотувався до Верховної Ради від політичної партії "Наш край".

Згідно із його декларацією за 2018 рік, Рудницький за минулий рік отримав 45 840 грн доходу у ТзОВ "Партнерпроектбуд", а його дружина, Тетяна Рудницька, – 108 169 грн зарплати у відділі освіти Стрийської РДА. Рудницький має землю у селі Дережичі на Дрогобиччині, ще дві земельні ділянки і житловий будинок у селі Урич Сколівського району, дві квартири у Дрогобичі, а його дружина задекларувала землю у селі Добряни Стрийського району і квартиру у Стрию.

Минулоріч Степан Рудницький придбав автівку Daewoo Lanos 2002 року випуску за 42 442 грн, йому належить фірми ТзОВ "Партнерпроектбуд" та ТзОВ "Юлмаксбуд". Його готівка: 10 000 доларів, 5 000 євро.

Нагадаємо, з лютого 2019 року РДА очолював депутат Львівської міськради Сергій Івах. Його у червні з цієї посади звільнив своїм указом Володимир Зеленський.

У 2018 році керівником Радехівської РДА був Тарас Калита, якого спіймали на отриманні 1 000 доларів хабара за оренду земельної ділянки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.