Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святослав Вакарчук

П'ятниця, 20 грудня 2019, 14:06

Фокус запустив сонного Вакарчука у топчик впливових кентів

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук увійшов в двадцятку найвпливовіших людей України. 

Журнал "Фокус" сформував рейтин найвливовіших українців. До Топ-100 як і раніше увійшли потенційні учасники президентських виборів, топ-чиновники, голови парламенських фракцій та бізнесмени.

19-те місце у списку зайняв львів'янин Святослав Вакарчук.

Зазначимо, трійку найвпливовіших людей України очолив Президент Володимир Зеленський. На другому місці – голова Офісу Президента львів'янин Андрій Богдан. На третьому – бізнесмен Рінат Ахметов, який є зокрема власником компанії "Систем кепітал менеджмент" та президентом футбольного клубу "Шахтар". Його називають найбагатшою людиною України. 

Четвертим у списку зазначений Ігор Коломойський, який є зокрема членом наглядових рад нафтопереробного комбінату "Нафтохімік Прикарпаття", нафтовидобувної компанії "Укрнафта" та власником медіа-холдингу «Главред-медіа».

На п'ятому місці у рейтингу – Прем'єр-Міністр України Олексій Гончарук.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук очолив партію Голос у липні цього року. За результатами парламенських виборів його партія пройшла до Верховної Ради.

До фракції Голос входять 6 нардепів з Львівщини: сам Святослав Вакарчук, Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський, Наталія Піпа (мажоритарниця, округ №115), Ярослав Рущишин (мажоритарник, округ №116), Галина Васильченко (мажоритарниця, округ №118). 

З 1994 року Святослав Вакарчук є лідером рок-групи Океан Ельзи. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.