Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

Четвер, 26 грудня 2019, 11:04

Депутати закликають Садового припинити закуповувати автобуси у Білорусі

Львівська міськрада

Львівські депутати вимагають місто відмовитися від закупівлі техніки та товарів з Білорусі через заяву Олександра Лукашенка.

Про це сьогодні під час сесії Львівської міської ради заявив депутат Львівської міської ради від Укропу Іван Гринда.

Депутат направив звернення до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою припинити закуповувати трактори, снігоприбиральну техніку, автобуси з Білорусі, а також закликав всіх українців ігнорувати білоруські товари через заяву президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Зазначимо, Олександр Лукашенко у ефірі радіо "Ехо Москви" заявив, що Україна сама дала привід для Росії агресії і початку збройного конфлікту. За його словами, Україна підставилася тим, що нібито "почала душити росіян" на своїй території.

"Україна в якійсь мірі підставилася. Росіян почали душити, мова там і інше - ну, питань, яких не повинно бути в Україні. Хай там як не було, я не виправдовую зараз Росію. Я не дорікаю Україну. Але як би там не було, Україна хоч і маленький, але дала привід для цього зіткнення", – наголосив Лукашенко.

Нагадаємо, у червні 2018 року АТП-1 підписало угоду про придбання 100 білоруських автобусів МАЗ. Вартість одного білоруського автобуса МАЗ становить 118 тисяч євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.