Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Понеділок, 30 грудня 2019, 18:09

Результати виборів підтвердили правильність обраного нами шляху – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина" на виборах в ОТГ на Львівщині, що відбулись 29 грудня, показала один з найкращих результатів. 

29 грудня відбулися перші місцеві вибори до Нежухівської сільської об'єднаної територіальної громади Стрийського району. Кандидати від нашої політичної сили отримали 58% підтримки голосів серед політичних партій – повідомив голова обласного осередку ВО "Батьківщина", народний депутат Михайло Цимбалюк  у Facebook.

За словами політика, "результати виборів показали, що ми йдемо правильним шляхом, спрямовуючи свої зусилля на вирішення конкретних людських проблем. Щиро вдячний вам, шановні виборці, за надану довіру і ми готові її виправдовувати. Тим більше, партія "Батьківщина" залишається вірною своїм політичним традиціям та стоїть на сторожі інтересів кожного українця".

Окрему вдячність за сумлінну роботу під час виборів М. Цимбалюк висловив депутату Львівської облради Валентині Олексишин, голові Стрийської районної "Батьківщини" Руслані Маєр, львівському "десанту" спостерігачів Андрію Слюзу, Андрію Вихопню та Богдану Рабешко.

"Ми в силах разом змінити все!" – наголошує М. Цимбалюк.

Додамо, що депутатами Нежухівської ОТГ стали: 9 самовисуванців, 7 – від "Батьківщини, по два – від "Голосу" та "Слуги Народу" та одна – від "Волі".

Натомість у 18 виборчому окрузі відбудуться перевибори, оскільки три кандидати (від "Слуги Народу", "Батьківщини" та самовисуванець) набрали по 27 голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.