Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Наталія Тимчій

Фб Тимчій

Четвер, 2 січня 2020, 11:10

Батьківщина контролюватиме виконання доручення Садового щодо дозволів на будівництво – Тимчій

Наталія Тимчій

Партійні активісти проконтролюють виканання доручення Андрія Садового, яким він зобов'язав проаналізувати всі видані дозволи на будівництво.  

Про це повідомила членкиня ВО "Батьківщина" Наталія Тимчій на своїй сторінці у Фейсбуці.

У п'ятницю, 27 грудня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради мер Львова Андрій Садовий дав доручення проаналізувати всі містобудівні умови і обмеження та рішення міської ради, якими видавалися дозволи на будівництво.

За словами Тимчій, Садового зацікавило, як забудовники виконують свої зобов’язання, щодо забезпечення нових мікрорайонів дитячими садочками та школами й заявив, що відтепер дозволи на будівництво надаватимуть лише після того, як власники компаній-забудовників прозвітують про виконання своїх обіцянок перед громадою.

"Хотілося б запитати у мера та його підлеглих, а де ж вони були попередні 10 років, коли на догоду забудівельникам видавалися дозволи на сотні тисяч квадратних метрів житла, без будь-яких зобов’язань, або ж під примарні обіцянки збудувати "щось" для міста, які ніхто не збирався виконувати?" – наголосила Наталія Тимчій.

Вона пояснила, що у Львові постали цілі мікрорайони, де крім житла майже нічого немає.

"Під час виконкому, міський голова зробив для себе "відкриття". З’ясувалося, що один із найбільших забудовників міста – компанія "Ріел" досі не спорудила жодного із запланованих освітніх закладів. Ця ситуаціє є типовою для більшості забудовників. Цікаво, чим завершиться чергова ініціатива очільника міста, і чи не було її причиною просто бажання продемонструвати багатьом присутнім на виконкомі активістам, як він турбується про комфорт простих мешканців" – зазначила Тимчій.

Наталія Тимчій додала, що "Батьківщина" контролюватиме як виконується доручення Садового і чи "не перетвориться воно на чергове випускання пари, щоб заспокоїти невдоволених містян". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.