Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий і Олександр Николяк

П'ятниця, 3 січня 2020, 11:40

Управління молодіжної політики Львівської міськради очолив колишній 25-річний студентський мер Львова

Андрій Садовий і Олександр Николяк

Керівником новостворенного управління став Олександр Николяк.

Про це Олександр Николяк повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, вчора, 2 січня, його призначено на  посаду начальника Управління молодіжної політики Львівської міської ради.

"Хочу повідомити, що від сьогодні мене призначено на посаду начальника Управління молодіжної політики Львівської міської ради. Великий респект усій Молодіжній спільноті Львова і моїм друзям за все те, що ми спільно робили впродовж останніх семи років у Львові. Сподіваюсь на подальшу Вашу підтримку та співпрацю! Попереду нові, великі вершини" – написав Олександр Николяк.

Зазначимо, протягом двох років Олександр Николяк був студентським мером Львова, однак 18 листопада 2019 року обрали нового студенстького мера нового студентського мера міста – третьокурсницю факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. Івана Франка Ольгу Дякун. 

Тоді міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що врахуовуюче те, що Олександр Николяк активно займається молодіжним життям, він не забрав в нього статус радника міського голови.

Зазначимо, 25-річний Олександр Николяк навчався у Національному університеті "Львівська політехніка", кваліфікація: ступінь вищої освіти магістр, спеціальність "Комп'ютерні науки".

Нагадаємо, з початку 2020 року в мерії Львова діють окремі два управління: управління спорту та управління молодіжної політики. Рішення щодо реорганізації управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики шляхом поділу на управління спорту департаменту гуманітарної політики та управління молодіжної політики департаменту гуманітарної політики прийняли ухвалою № 5438 від 19 вересня 2019 р.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.