Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Середа, 8 січня 2020, 11:00

Киянці, яка замінувала вулицю у Львові, загрожує до шести років позбавлення волі

львівська поліція

29-річна жителька Києва, яка на Різдво святкувала своє день народження у Львові надала неправдиве повідомлення про замінування вул. Кобилиці.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Патрульні поліцейські встановили особу, яка надала завідомо неправдиве повідомлення про замінування, нею виявилася 29-річна жителька Києва, яка цього дня у Львові святкувала свій день народження. Вона затримана в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере зловмисниці міру запобіжного заходу.

За цим фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Як повідомили у Патрульній поліції Львова жінка повідомила, що підірве пів вулиці Л.Кобилиці.

"Патрульні через кілька хвилин були на місці і зв’язалися із заявником. Жодних вимог він не ставив і відмовляючись назвати своє місце перебування припинив розмову. Продовжуючи телефонувати, співрозмовниця агресивно висловлювалася і виражалася нецензурною лайкою" – йдеться у повідомленні.

Під час обстеження вулиці патрульні виявили підозрілу особу жіночої статі,в якої був схожий голос і мобільний з якого здійснили дзвінок на 102. Жінка ввімкнула режим "у літаку" аби приховати свою можливу причетність до скоєного. 

Зловмисниці загрожує до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, вчора, 7 січня о 21.17 на оперативну лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про те, що  вулицю Лук’яна Кобилиці у Львові заміновано.

На місці події працювали вибухотехніки, слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські, а також фахівці інших служб. Правоохоронці обстежили територію – вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.