Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція Львівщини

Середа, 8 січня 2020, 11:45

На Різдво на Львівщині спіймали понад 20 п'яних водіїв

поліція Львівщини

Протягом 2 днів різдвяних свят патрульні склали 21 протокол на осіб, котрі керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Протягом 6 та 7 січня до поліції на оперативну лінію 102 надійшло 2120 звернень та повідомлень від громадян – усі вони опрацьовані. Грубих порушень публічного порядку не виявлено. Щодо 21 особи, котрі керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Поліція Львівщини вкотре закликає – не зловживайте спиртним, будьте толерантними та взаємоввічливими. Перебуваючи у місцях проведення масових заходів, слідкуйте за своїм майном. Під час поїздок дотримуйтесь Правил дорожнього руху, та не сідайте за кермо напідпитку.

У випадку, якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102 або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.