Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проспект Чорновола

Середа, 8 січня 2020, 11:20

У Львові просять побудувати трамвайну лінію на проспекті Чорновола

проспект Чорновола

Петицію з такою вимогою зареєстрували, щоб запобігти транпсортном колапсу після заселення новобудов в районі Голоско.

8 січня, на порталі е-петицій Вячеслав Шкуричев зареєструвув петицію з вимогою побудувати на Проспекті Чорновола трамвайну лінію.

За словами автора петиції,вимога побудувати трамвайне сполучення на всьому проспекті Чорновола пов'язана з фактичним колапсом автомобільного сполучення на цій ділянці.

"Це дозволить: 1. Частково вирішити проблему екології. Проспект чорновола генерує велику кількість CO2 та інших викидів. 2. Голоско та вул. Варшавській створити доступний спосіб дістатися в центр міста / інші частини. 3. Запобігти колапсу після заселення новобудов на Голоско" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрала 1 голос із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.