Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 8 січня 2020, 15:25

Міжнародна компанія Ernst Young відкриє свій офіс у Львові

Львів

Компанія надає професійні аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Наприкінці цієї зими у місті з’явиться офіс однієї з найбільших у світі міжнародних компаній Ernst & Young, що надає професійні аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні послуги. Про це розповів начальник управління інвестицій та проектів Роман Старецький.

"Наприкінці зими у місті відкриється офіс компанії Ernst & Young (EY) – однієї з найбільших у світі міжнародних компаній, що надають аудиторські, консультаційні, податкові та юридичні професійні послуги. Так, EY належить до компаній „Великої четвірки“ поряд з Deloitte, KPMG та PwC" – розповів  Роман Старецький.

Зазначимо, в EY працюють понад 270 000 співробітників у понад 700 офісах у близько 150 країнах світу. Штаб-квартира компанії знаходиться у Лондоні. В Україні компанія веде діяльність з 1991 року й наразі має один офіс у Києві. Так, у 2006 наша країна стала офіційною учасницею міжнародного конкурсу "Підприємець року", який проводить EY.

Станом на 2016 в офісах EY в Україні працювали понад 500 фахівців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.