Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода у Львові

Четвер, 9 січня 2020, 13:45

У Львові через ожеледицю майже 90 людей потрапили у травмпункти

негода у Львові

Серед постраждалих 18 львів'ян госпіталізували з травмами, отриманими на вулицях міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в міському управлінні охорони здоров’я, з учорашнього вечора у травмпункти міських лікувальних установ з травмами, отриманими на вулицях міста, звернулося 87 осіб (з них 18 – госпіталізовано). Із них 60 осіб – звернулося у період з 9:00 до 12:00 год сьогодні.
 
Зокрема, у травмпункти клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, міської клінічної лікарні, 5-ї міської клінічної поліклініки та міської дитячої клінічної лікарні з травмами, отриманими на вулицях міста, звернулися:

– з 21:00 год 8 січня до 9:00 год 9 січня – 27 осіб, з них 6 госпіталізовано;

– з 09:00 год до 12:00 год 9 січня – 60 осіб, з них 12 госпіталізовано.

"У період, коли починається ожеледиця, завжди у перші дні суттєво зростає кількість травмованих. Це зумовлено тим, що люди ще не готові і не адаптовані до обережного пересування у таку погоду" – зазначили в управлінні охорони здоров’я Львівської міськради.

Нагадаємо, сьогодні на вулицях Львова сильна ожеледиця. Через опади і мінусову температуру вулиці і тротуари міста покрилися шаром льоду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.