Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Пасічна

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 січня 2020, 11:10

Антонов збудує на Пасічній ще 4 будинки у новозведенному житловому комплексі

вул. Пасічна

У міськраді погодили будівництво ще чотирьох будинків у житловому комплексі на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній.    

Сьогодні, 10 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Магнолія ІСТ" багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземними паркінгами, даховими котельнями, трансформаторною підстанцією в одній черзі будівництва на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній у садівничому товаристві "Геолог".

Новий житловий комплекс зведуть на трьох земельних ділянках, загаль ною площею 0,8448 га, які є у приватній власністі і призначені для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Максимально 

Гранично допустима висотність будинків – 14 та 24 метри. На території планують збудувати чотири будинки матимуть по 5 та 6 поверхів.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Магнолія ІСТ", зареєстроване у Львові на вул. Героїв УПА, 72 понад три роки тому і займається організацією будівництва будівель.  Його бенефіціарним власником є бізнесмен Віталій Антонов, а серед засновників ТзОВ "Житлово-будівельна компанія Ваш Дім". 

Зазначимо, Віталій Антонов є мажоритарним акціонером компанії ПАТ "Концерн Галнафтогаз" – мережі автозаправних комплексів "ОККО", голова Наглядової Ради Страхової компанії "Універсальна", президент "Універсальної інвестиційної групи".

Нагадаємо, 27 грудня виконком львівської міськради дозволив фірмі, яка належить львівському підприємцю Віталію Антонову, збудувати готель на місці існуючого будинку на вул. Героїв УПА, 72.

Крім цього, у жовтні 2019 року у міськраді погодили будівництва компанією "Ваш дім", яка належить Віталію Антонову, 27-поверхового житлового кварталу на вул. Пасічній, 133 на площі майже 12 га.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.