Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АТП №1

Субота, 11 січня 2020, 14:20

У Львові відмовилися від автоматичної системи підрахунку пасажирів

АТП №1

АТП №1 відхилило усі пропозиції учасників закупівлі щодо встановлення автоматичних систем підрахунку пасажирів у маршрутках.

Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 провело тендер у системі ProZorro на системи збору даних (автоматичні системи підрахунку пасажирів), які переможець тендеру мав поставити до 1 липня 2020 року.

Аукціон стартував 16 грудня, участь у ньому взяли три компанії: ТзОВ "Інтрансо", ТОВ "ТД Авалон" та ПП "Мікрогіс", однак усі їхні пропозиції відхилили через те, що вони не відповідали вимогам тендерної документації.

Додамо, очікувана вартість послуг становила 603 120 грн.

Як йдеться у закупівлі, передбачено було придбати 14 комплектів автоматичної системи підрахунку пасажирів, яка розрахована на три двері автобусів. Зокрема, система:

- фіксує кількість пасажирів в кожному окремому транспортному засобі на кожних вхідних дверях окремо;

- забезпечує облік пасажирів на вхід та на вихід окремо;

- відображає кількість пасажирів, які зайшли і вийшли на кожній зупинці з фіксацією геолокації та часу даних подій;

- забезпечує передачу даних на сервер в режимі он-лайн;

- відображає інформацію про поточне місцеположення транспорту, кількість пасажирів в транспорті по останній контрольній точці;

- відображає деталізацію завантаженості транспорту на певній ділянці маршруту, а також кількість пасажирів, які заходять і виходять на певних відрізках маршруту.

Гарантія на обладнання мала бути не менше 24 місяців, а термін її експлуатації повинен становити не менше 7 років.

Нагадаємо, у липні АТП №1 замовило за 391 тис грн техогляд 8 марок автобусів у львівської фірми, у жовтні – шини для автобусів за 192 тис грн, а також збудує новий адміністративний корпус з приміщеннями ремонту автобусів на вулиці Вернадського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.