Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

app-food.com

app-food.com

Неділя, 12 січня 2020, 13:43

Шматочок Польщі посеред Львова

app-food.com

Аби скуштувати улюблені польські страви, більше не потрібно витрачати купу часу або планувати поїздку. 

Ви можете насолодитися польською кухнею прямо посеред Львова у новому закладі – AppFood.

7 грудня, в центрі Львова, на проспекті Свободи 1/3 відчинився фастфуд нового формату та підходу до стандартів обслуговування. Окрім повністю автоматизованого сервісу, де вашим офіціантом стане ваш же смартфон та швидкого обслуговування, де обіцяний час очікування — не більше чотирьох хвилин, заклад дивує надсмачними стравами, які зовсім не схожі на звичний всім фастфуд.

Засновником закладу є бізнесмен та кофаундер IT компанії – Рафал Шиманський. Сам Рафал родом із Польші, а тому має особливе ставлення до польської кухні. За словами підприємця, ресторан, який би пропонував традиційні польські страви, як вони є – годі й шукати у Львові.

Власні уподобання та відсутність польського закладу, наштовхнули Рафала на ідею створення AppFood – фастфуд закладу традиційної польської кухні. Всі страви, які запропоновано в меню – готуються за власними рецептами дружини Рафала – Наталії та шеф кухаря закладу – Романа Скрипа.

Меню App Food пропонує не так багато страв, що допомагає зробити сервіс швидким та якісним. Незважаючи на обмежений вибір, усі позиції в меню – універсальні, а тому підходять під будь-який смак.

Перше, що змусить гостя закохатися у заклад – головна страва AppDonut. Найніжніші пончики з начинкою на вибір, які приготовано за традиційною сімейною рецептурою, яку засновник закладу перейняв від свого дідуся.

Для ситного та корисного обіду – AppSoup. Чотири види гарячих супів, які запропоновані в меню по два на кожен день, чергуючись щодня. Наваристі бульйони – те, чого вимагає організм взимку.

Страва, яка не залишить байдужим жодного любителя морепродуктів – AppShrimp. Креветки у клярі темпура, які подають зі спеціальним соусом.

Якщо ж полюбляєте більше м’ясо – AppMeat. Шашлики на шпажках, які маринують у спеціальному розсолі та секретних спеціях, що робить м’ясо ніжним та соковитим.

Традиційна польська запіканка – AppZap. Багет з хрусткою скоринкою та начинкою, при бажанні можна додати салямі.

На десерт – AppIce. Ванільне морозиво, яке готується за новітньою технологією. Через високу ступінь заморозки — поступово тане у роті та більше розкриває свій присмак.

Завдяки швидкому обслуговуванню та смаку домашніх страв, AppFood просто неможливо оминути під час обідньої перерви.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.