Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Вівторок, 14 січня 2020, 14:53

Скляні двері оберігатимуть цноту Садового від романтичних набігів Спринського

Андрій Садовий

У коридорах Львівської міськради за 740 тис грн планують замінити дерев'яні двері на скляні.

ЛКП "Ратуша-сервіс" провело тендер у системі ProZorro на встановлення скляних дверей у коридорах 1-4 поверхів та супутній поточний ремонт Львівської міської ради на Площі Ринок, 1, які переможець тендеру має поставити до 29 травня 2020 року.

Аукціон стартував 8 січня, участь у ньому взяли Колективне підприємство "Центр комплекс" Львівської обласної асоціації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України" та ТОВ "БК ТМ Груп", які запропонували встановити двері за 739 000 грн й 740 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "БК ТМ Груп", а очікувана вартість послуг становила 798 500 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має виготовити й встановити 9 скляних дверей у коридорах з 1 по 4 поверхи, а також провести супутній поточний ремонт: опорядження стін, стель та підлог після монтажу дверей.

Крім цього, підряднику необхідно демонтувати існуючі дерев'яні двері та самостійно їх вивезти.

Гарантійний термін дверей має ставити не менше 36 місяців.

За даними порталу YouControl, ТОВ "БК ТМ Груп" зареєстроване з 19 листопада 2019 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Керівником фірми є Микола Романюк, а власниками – львів'янин Тарас Процишин та мешканець Радехівського району Микола Романюк. Розмір статутного капіталу підприємства становить 15 000 грн.

Нагадаємо, у приміщенні Львівської міськради стартували роботи із реставрації великої сесійної зали, на що передбачили більше 10 млн грн з бюджету міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.