Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ірина Подоляк

Середа, 15 січня 2020, 15:49

Уряд щомісяця публікуватиме доходи Подоляк та Мандзій

Ірина Подоляк

Шомісяця на сайті уряду публікуватимуть інформацію про зарплати міністрів та їхніх заступників, а також показники ефективності їхньої роботи.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні міністрів Дмитро Дубілет, на сайті Кабінету міністрів України щомісяця будуть публікувати інформацію про зарплати міністрів.

"Ми будемо просто офіційно публікувати щомісяця доходи наших топ-чиновників. Це не є секретною інформацією. Ми вважаємо, що це буде ще один крок для того, щоб ми стали більш прозорими та більш чесними із суспільством. На сайті КМУ публікуватимуться щомісяця ті доходи, які отримують міністри, заступники міністрів", – заявив Дмитро Дубілет.

Також він наголосив, що незабаром на сайті уряду буде розміщено новий розділ, що міститиме інформацію щодо ключових показників ефективності усіх топ-посадовців.

Нагадаємо, сьогодні уряд встановив новий рівень зарплат і премій топ-чиновників, зарплата яких становитиме від 30 тис грн до 40 тис грн, а також вони отримуватимуть премії у розмірі 200% від посадового окладу.

Додамо, заступниця міністра культури та екс-нардепка від Самопомочі Ірина Подоляк за три місяці роботи отримала майже 400 тис грн зарплати, її призначили на цю посаду у жовтні 2019 року.

А заступницею міністра освіти і науки України 11 вересня 2019 року призначили Любомиру Мандзій, екс-директорку департаменту освіти Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.