Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Четвер, 16 січня 2020, 09:44

У Львові під час пожежі в підвалі 5-поверхівки загинула безпритульна жінка

пожежа

Одного безхатька, який також ночував у підвалі, госпіталізували в лікарню, інший потерпілий втік від рятувальників.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Сьогодні, 16 січня, о 01:40 годині рятвальникам повідомили про пожежу в м. Львові на вул. Петлюри, 23. Пожежа виникла в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, підвал був заповнений отруйними продуктами згорання. Рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загоряння. Під час розвідки пожежі було виявлено жінку та 2 чоловіків, яких рятувальники винесли на свіже повітря. На вулиці потерпілих передали працівникам медичної служби.

Внаслідок отруєння продуктами горіння жінка померла. Одного потерпілого, особа встановлюється, в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в КЗ ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня". Інший потерпілий з місця події втік.

Повністю погасили пожежу о 02:04 годині в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 17 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини події та причини виникнення займання встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.