Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Христина Береговська

Четвер, 16 січня 2020, 16:05

Береговська хоче скерувати львівську культуру у нове русло

Христина Береговська

Христина Береговська подала документи на посаду начальниці управління культури Львівської міськради.

Про це стало відомо з її декларації про доходи за 2019 рік як кандидата на посаду.

Христина Береговська подала свою кандидатуру на посаду начальниці управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради.

Зокрема, вчора, 15 січня, вона публікувала свою декларацію як кандидата на цю посаду на сайті НАЗК, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Береговська зазначила, що минулоріч увесь його дохід склав 169 628 грн зарплати у Львівській національній академії мистецтв, НУ "Львівська політехніка" та Київському національному університеті культури і мистецтв, вона має квартиру у Львові, площею 128 кв.м, та сім земельних ділянок у селі Більшівці Івано-Франківської області, шість з яких вона набула у власність у 2018 році. На рахунках у банках Христина Береговська тримає 73 156 канадських доларів та живе без готівки та авто.

Зазначимо, що Христина Береговська з 2015 до 2017 року очолювала департамент культури Львівської ОДА. У червні 2017 року вона написала заяву на звільнення і стала радницею тодішнього голови Львівської ОДА Олега Синютки.

До переходу на службу в Львівську ОДА Береговська працювала заступницею гендиректора з маркетингу Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького.

Додамо, наразі в.о. директора управління культури Львівської міськради є Наталія Бунда.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.