Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Христина Береговська

Середа, 21 червня 2017, 11:49

Береговська звільнилась із посади директора департаменту культури ЛОДА

Христина Береговська

Христина Береговська стане радником Олега Синютки.

Про це повідомили Варіантам у Львівській облдержадміністрації.

Директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації Христина Береговська написала заяву на звільнення із займаної посади.

"Голова облдержадміністрації вже підписав відповідне розпорядження, наразі сама Христина Береговська перебуває у відпустці. Вона переходить в патронатну службу на посаду радника Олега Синютки",  розповіли у Львівській ОДА.

Зазначимо, Христина Береговська очолювала департамент культури Львівської ОДА з вересня 2015 року. До переходу на службу в ЛОДА вона працювала заступником генерального директора з маркетингу Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького.

Нагадаємо, наприкінці травня у Львові розгорівся скандал довкола святкування Дня Європи на Львівському бронетанковому заводі, яке організовував департамент культури ЛОДА.

Сам захід викликав обурення серед львівських журналістів, активістів, його жваво обговорювали у соціальних мережах.

Згодом Варіантам Христина Береговська пояснила, що до забезпечення заходу звуком, світлом та іншими спецефектами департамент культури ЛОДА залучав спонсорів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.