Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Юраш

Понеділок, 20 січня 2020, 12:30

Міжфракційний камінг-аут нардепа Юраша став на варті вічних цінностей

Святослав Юраш

У Верховній Раді 300 нардепів створили міжфракційне об'єднання, ініціатором створення якого став Святослав Юраш.

Про це повідомив народний депутат Слуги Народу Святослав Юраш на своїй сторінці у Facebook.

У п'ятницю, 17 січня, Верховна Рада оголосила про створення міжфракійного об‘єднання "Цінності, Гідність, Родина", до склваду якого увійшли більше 300 нардепів. Ініціатором його створення був Святослав Юраш, який й став співголовою об'єднання від Слуги народу, а керівником обрали Олександра Васюка з цієї ж партії.

Іншими співголовами об‘єднання "Цінності, Гідність, Родина" стали: Олег Волошин з Опозиційної платформи – За життя, Сергій Тарута з ВО "Батьківщина", Михайло Бондар з Європейськоїї солідарності, Ірина Констанкевич з депутатської групи За майбутнє, Олександр Колальов з депутатської групи Довіра та Оксана Савчук з позафракційних депутатів.

Водночас, нардеп відзначив, що Голосу зі співголовою ще не визначився.

"Метою міжфракційного депутатського об’єднання є захист вічних цінностей українського суспільства і протидія спробам знищити фундаментальне природне право в ім’я політичної моди; підготовка та прийняття законів, які сприятимуть зміцненню родинних цінностей, принципів гідного суспільства та вихованню на основі сімейних цінностей дітей та молоді; а також популяризація та донесення широкого спектру світової консервативної думки до української інтелектуальної спільноти" – наголосив Святослав Юраш.

Зазначимо, Святослав Юраш, який до цього був радником президента Володимира Зеленського, пройшов до парламенту на позачергових виборах у липні 2019 року у складі партії Слуга народу. Він посів 27 місце.

Юраш є членом ГО "Творче об'єднання "Вавилон 13" та ГО "Новий Донбас".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.