Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Свищо

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 20 січня 2020, 11:30

Свищо офіційно очолить Львівелектротранс

Андрій Свищо

Андрій Свищо, який є в.о. директора Львівелектротрансу, подав документи на посаду керівника цього підприємства.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2019 рік як кандидата на посаду.

Андрій Свищо подав свою кандидатуру на посаду директора ЛКП "Львівелектротранс". Зокрема, 18 січня він опублікував свою декларацію як кандидата на цю посаду на сайті НАЗК, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Свищо зазначив, що минулоріч увесь його дохід склав 313 530 грн зарплати та гонорарів у ЛКП "Львівелектротранс". Він має земельну ділянку на 2979 кв.м та житловий будинок на 486 кв.м у Сокільниках Пустомитівського району, з жовтня 2019 року він придбав у лізинг авто Infinity FX37 2013 року вартістю 550 000 грн.

Крім цього, Андрію Свищо належить 100% від загального капіталу ПП "Торговий дім" та ПП "Євротрейд", він є кінцевим власником та директором цих підприємств. Чиновник зберігає 300 000 грн та 15 000 доларів готівки.

Зазначимо, Андрій Свищо з 8 липня 2019 року є виконувачем обовязків директора ЛКП "Львівелектротранс". У 2017 році він подавав деларацію про доходи у Львівську ОДА, де претендував на посаду директора департаменту.

У 2001-2004 роках Свищо працював у ВАТ "Львівгаз" на посадах: юрист, начальник юридичного відділу, провідний спеціаліст, заступник голови правління, член правління. 

Попереднього керівника підприємства, Вячеслава Кокошко, звільнили в березні 2019 року, хоча заяву на звільнення він подав ще в січні минулого року. З березня по липень 2019 року в.о. директора "Львівелектротрансу" був головний інженер цього підприємства Володимир Ковалів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.