Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

собаки-поліцейські

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 20 січня 2020, 16:15

У 2019 році собаки-поліцейські допомогли розкрити 264 злочини на Львівщині

собаки-поліцейські

Чотирилапі допомогли поліцейським розкрити вбивства, нанесення тяжких тілесних ушкоджень та крадіжки. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У 2019 році службові собаки Кінологічного центру Головного управління поліції Львівщини задіювалися до розкриття більше тисячі злочинів, скоєних на території Львова та області.

"З них 264 - були розкриті за допомогою чотирилапих - це вбивства, нанесення тяжких тілесних ушкоджень та крадіжки. Окрім того, службові собаки допомогли у розшуках зброї, боєприпасів, вибухових та наркотичних речовин, а також здійснили 116 виїздів на повідомлення про мінування та взяли участь у більше ніж двохстах оперативно-розшукових та профілактичних відпрацюваннях" – йдеться у повідомленні.

Собаки допомогли поліцейським виявити 2 вибухових пристрої, 9 одиниць вогнепальної зброї та більше 1200 набоїв.

Усього в Кінологічному центрі поліції Львівщини службу несуть 21 собака. З них - 2 спеціальні собаки з пошуку вибухових речовин та зброї, 2 спеціальних собаки з пошуку наркотичних речовин, 1 – з пошуку тіл, інші - розшукові собаки. Справжніми "зірками" розшуку є службові собаки "Емір", "Оскар" та "Цезар".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.