Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Театральна,22

google.maps

Вівторок, 21 січня 2020, 13:35

У Міноборони заявили, що не виставляли на продаж Будинок офіцерів у Львові

вул. Театральна,22

Будівля на вулиці Театральній,22 знаходиться на балансі Міністерства оборони України.    

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Як зазначили у Міноборони, будинок офіцерів № 58 у Львові не виставлений на продаж. Будівля знаходиться на балансі Міноборони України. Офіційні рішення щодо продажу Будинку офіцерів у Львові з боку посадових осіб, які мають на це законні підстави, не приймалися.

"У той же час, Міноборони продовжує системну роботу над пошуками шляхів забезпечення військовослужбовців житлом. В рамках вказаної роботи розглядаються всі можливі законні способи фінансового вирішення цього питання" – йдеться у повідомленні.

У міністерстві наголосили на тому, що будь-яка реалізація військового майна буде проводитися в максимально публічний спосіб і з широким інформуванням громадськості.

Нагадаємо, минулого тижня засоби масової інформації поширили інформація щодо продажу будівлі Будинку офіцерів, яка розташована на вулиці Театральній, 22 у місті Львові.

Сьогодні, мер Львова Андрій Садовий звернувся листом до Міністра оброни України Андрія Загороднюка щодо поширеної в ЗМІ інформації про продаж будівлі Будинку офіцерів та пообіцяв відновити будівлю та провести реконструкцію кінозалів на вул. Театральній, 22.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.