Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Свищо

city-adm.lviv.ua

Середа, 22 січня 2020, 11:28

Свищо очолив Львівелектротранс

Андрій Свищо

Керівником ЛКП "Львівелектротранс" призначили Андрія Свища.    

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на апаратній нараді міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що з 21 січня 2020 року директором ЛКП "Львівелектротранс" призначено Андрія Свища, який до цього часу виконував обов’язки директора.

Нагадаємо, 18 січня Андрій Свищо подав документи на посаду керівника  Львівелектротрансу. Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2019 рік як кандидата на посаду.

У декларації Свищо зазначив, що минулоріч увесь його дохід склав 313 530 грн зарплати та гонорарів у ЛКП "Львівелектротранс".

Зазначимо, Андрій Свищо з 8 липня 2019 року є виконувачем обовязків директора ЛКП "Львівелектротранс". У 2017 році він подавав деларацію про доходи у Львівську ОДА, де претендував на посаду директора департаменту.

У 2001-2004 роках Свищо працював у ВАТ "Львівгаз" на посадах: юрист, начальник юридичного відділу, провідний спеціаліст, заступник голови правління, член правління. 

Попереднього керівника підприємства, Вячеслава Кокошко, звільнили в березні 2019 року, хоча заяву на звільнення він подав ще в січні минулого року. З березня по липень 2019 року в.о. директора "Львівелектротрансу" був головний інженер цього підприємства Володимир Ковалів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.