Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття руху

Патрульна поліція

Четвер, 23 січня 2020, 10:55

Львівські гірники перекрили трасу Львів – Рава-Руська

перекриття руху

Шахтарі ДП "Львіввугілля" перекрили трасу у селі Воля Висоцька біля ресторану Крайня Хата через заборгованість із зарплати.  

Про це повідомив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook. 

За його словами з 8 години ранку 50 автобусів з активістами Незалежної профспілки гірників України, шахтарями виїхали до с.Добросин, де на 10:00 планується проведення акції протесту – перекриття дороги міжнародного значення Львів – Рава-Руська.

"Ця акція є частиною протестної кампанії, спрямованої на вирішення владою питання виплати зарплатної заборгованості перед працівниками ДП "Львіввугілля" – написав Михайло Волинець.

 

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області гірники перекрили дорогу у селі Воля Висоцька біля ресторану Крайня Хата. 

"Учасники в к-кості 50осіб рухають по нерегульованому пішохідному переході у с.Воля Висоцька біля ресторану Крайня Хата Режим пропуску т/з: 15хв перекриття , 10хв пропускають Об‘їзду немає" – повідомили патрульні.

Гірники обіцяють завершити перекриття руху о 13:00 годині. Станом на 11:00 годину великого скупчення авто на ділянці немає. Протестувальники пропускають автомобілі з дітьми, автобуси і спецтранспорт без черги.

"До 40 машин з однієї сторони назбирується, потім запускають усі" – додали у патрульній поліції.

Нагадаємо, вчора вранці у Львівській ОДА голови профспілок шахтарів оголосили голодування. Профспілкові працівники вимагають виплатити шахтарям заборгованість із зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.