Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 23 січня 2020, 12:15

Патрульному, який збив у Львові двох жінок, загрожує до 3 років позбавлення волі

поліція

Прокурори підписали підозру поліцейському, який збив потерпілих на пішохідному переході на вулиці Зеленій.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратури підписали підозру патрульному поліцейському, який на автівці збив пішоходів. Ідеться про ДТП, яка сталась 23 серпня минулого року на вул.Зеленій у Львові (у напрямку дороги "Південний обхід міста Львова").

Як встановили прокурори, інспектор взводу №1 роти №4 батальйону №1 Управління патрульної поліції у Львівській області, за кермом автомобіля марки "Mitsubishi", проїхавши через перехрестя вулиць Зелена-Вулецька, порушив правила дорожнього руху та здійснив наїзд на двох осіб, які переходили дорогу на пішохідному переході.

Внаслідок зіткнення, потерпілі отримали середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Наразі, правоохоронцю повідомлено про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацію транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Крім цього, вирішується питання про обрання вказаній особі міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 3 років, з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.