На Львівщині посадовці лісгоспу незаконно зрізали дерева на суму більше мільйона гривень

Четвер, 23 січня 2020, 12:34

На територіях двох кварталів лісових угідь лісоподарського підприємства Львівщини здійснено незаконно порубку 118 дерев породи дуб та бук. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Співробітники слідчого управління поліції Львівщини встановили, що впродовж січня-червня 2019 року на територіях двох кварталів лісових угідь лісоподарського підприємства Львівщини здійснено незаконно порубку 118 дерев породи дуб та бук. 

Директору лісогосподарства, заступникові керівника - помічнику лісничого та ліснику обходу слідчі відділу розслідування злочинів, вчинених у сфері господарської та службової діяльності поліції Львівщини, повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень.

Зокрема службовців підозрюють у зловживанні владою або службовим становищем, службовому підроблені, підроблені документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – від 3 до 6 років позбавлення волі без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до 3 років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Мітки: вирубка дерев, вирубка лісів, лісове господарство Львівщини, Національна поліція у Львівській області, новини львова