Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 23 січня 2020, 13:20

Садовий п'є святу водичку з власного джерела

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив, що готовий прозвітуватися перед депутатами, бо спілкування з ними очищає, як свята вода.

Сьогодні, 23 січня, під час сесії Львівської міської ради депутати проголосували за пропозицію депутата від Блоку Петра Порошенка Петра Адамика щодо включення години запитань до міського голови Андрія Садового на наступному засіданні міськради.

Це рішення підтримали 49 депутатів.

Як заявив Садовий, він готовий прозвітувати про свою роботу.

"Однозначно за спілкування з депутатами, це як свята вода – очищає. Ну, а враховуючи, що кожен з вас ще персонально підходить і має розмови, то виходить не на дві і на три (години – ред.). Мене вже нема куди... я вже тонший... згадайте, яким я був, коли почав працювати (у міськраді – ред.)" – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, годину запитань до міського голови запровадили у Львівській міській раді у 2018 році. 

Згідно із ухвалою, на першому пленарному засіданні міської ради кожного кварталу протягом року відводиться час для запитань до Львівського міського голови – година запитань, під час якої міський голова особисто відповідає на питання депутатів щодо своєї роботи та роботи виконавчого комітету міськради.

Також депутати можуть підготувати свої запитання до мера міста і відправити їх листом не пізніше, ніж за тиждень до проведення години запитань, що триматиме рівно одну годину. Кожна депутатська фракція у міськраді має право на два усних запитання до міського голови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.