Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 11 жовтня 2018, 15:30

Садового зобов'язали звітуватися перед депутатами і львів'янами

Андрій Садовий

Львівські депутати запровадили у міській раді годину запитань до міського голови.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за внесення змін до регламенту Львівської міської ради 7-го скликання щодо запровадження у міській раді години запитань до міського голови. За це рішення проголосували 49 депутатів, – передає кореспондент Варіантів.

Згідно із ухвалою, на першому пленарному засіданні міської ради кожного кварталу протягом року відводиться час для запитань до Львівського міського голови – година запитань, під час якої міський голова особисто відповідає на питання депутатів щодо своєї роботи та роботи виконавчого комітету міськради.

Також депутати можуть підготувати свої запитання до мера міста і відправити їх листом не пізніше, ніж за тиждень до проведення години запитань, що триматиме рівно одну годину. Кожна депутатська фракція у міськраді має право на два усних запитання до міського голови.

Якщо міський голова не може бути присутнім на годині запитань, то він повинен письмово повідомили про це міську раду. У цьому випадку година запитань переноситься на наступне засідання міської ради.

Зазначимо, цю ухвалу сьогодні зареєстрували представники фракції Блоку Петра Порошенка у Львівській міській раді. 

Нагадаємо, депутати також внесли зміни до регламенту Львівської міськради щодо початку роботи пленарних засідань сесії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.