Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня у Львові

Четвер, 23 січня 2020, 13:15

У Львові виділили 60 мільйонів на закупівлю медичного обладнання для двох лікарень

лікарня у Львові

Львівська міськрада планує закупити у лізинг комп’ютерний томограф та рентген для діагностики судин.

Сьогодні, 23 січня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про закупівлю медичного обладнання комунальними некомерційними підприємствами, визначення умов і способів забезпечення виконання зобов’язань на умовах фінансового лізингу. "За" проголосували 48 депутатів.

Зокрема, для 8-ї міської клінічної лікарні Львова придбають комп’ютерний томограф, а для Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Львова –агіографічну рентгенівську систему та обладнання для візуалізації судин.

Як заявила директорка департаменту економічної політики міськради Ірина Кулинич, обладнання мають придбати у лізинг за 2 роки, а максимальна ставка лізингового проценту – не більше 19%. Також вартість томографа має не перевищувати 25 млн грн, а рентгену для діагностики судин – 36 млн грн.

Нагадаємо, ще у грудні 2019 року стало відомо, що міськрада планує закупити у лізинг медичне обладнання на 100 млн грн. Тоді міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що доручає з 2020 року перевірити всі операційні у лікарнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.