Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Рущишин

Четвер, 23 січня 2020, 14:31

Львівські депутати проігнорували бажання Рущишина

Ярослав Рущишин

Львівські депутати не виділили приміщення Ярославу Рущишину для створення громадської приймальні.

Сьогодні, 23 січня, на сесії Львівської міської ради депутати не підтримали рішення про надання народному депутату від Голосу Ярославу Рущишину в оренду нежитлових приміщень на вул. Стрийській, 76. За це рішення проголосували 28 депутатів, що є недостатнім для затвердження.

Ще у вересні цього року Ярослав Рущинин направив звернення до Львівської міськради у якому просить виділити йому в оренду терміном на 2 роки нежитлові приміщення першого поверху на вул. Стрийській, 76, площею 36,2 кв.м.

У цьому комунальному приміщенні нардеп планував розмістити громадську приймальню.

"Депутати постійно міняються і роздавати комунальні приміщення всім депутатам Верховної Ради Львівська міська рада просто не має змоги... Раніше депутатам Верховної Ради для провадження своєї діяльності у приміщеннях адміністрацій районів виділялися кімнатки. Будучи народним депутатом, я підтримав цю ініціативу і проводив прийоми громадян у приміщеннях адміністрації", – наголосив депутат Львівської міськради Маркіян Лопачак.

Натомість міський голова Львова зазначив, що наразі до міськради з проханням виділити приміщення звернувся лише Рущишин, а Наталія Піпа, Галина Васильченко та Микола Княжицький ще не зверталися.

Зазначимо, Ярослав Рущишин пройшов до Верховної Ради на виборах у липні 2019 року в окрузі №117 від Голосу. До обрання нардепом він був гендиректором мережі швейних фабрик у Західній Україні ВАТ "Троттола", а також є одним із засновників "Дзиґи". У 2006-2010 роках Рущишин був депутатом Львівської обласної ради.

Рущишин є почесним сенатор Українського Католицького Університету та член Наглядової ради Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету.

У 2018 році він задекларував 1,5 млн грн доходу, квадроцикл та більше 30 фірм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.