Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Палац Потоцьких у Червонограді

kray.org.ua

П'ятниця, 24 січня 2020, 16:37

Львівська облрада виділила 2,5 мільйони на реставрацію палацу Потоцьких у Червонограді

Палац Потоцьких у Червонограді

Комісія з питань культури погодила перелік напрямів використання бюджетних коштів обласних цільових програм на 2020 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради. 

Сьогодні, 24 січня, постійна комісія з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації погодила перелік напрямів використання бюджетних коштів обласних цільових програм.

Зокрема, йдеться про переліки заходів на реалізацію Програми розвитку туризму, курортів і рекреації Львівщини (4,2 млн грн), Програми відновлення, збереження національної пам’яті та протокольних заходів у Львівській області (6,8млн грн) та Комплексної програми розвитку культури Львівщини (10 млн грн).

Також члени комісії підтримали звернення щодо виділення коштів на реконструкцію Народного дому в с.Ожидів Буського району з опорядженням фасаду (700тис.грн) та на реконструкцію території навколо споруди з облаштуванням пішохідних доріжок (800тис.грн).

Крім цього, 2,5 млн грн виділили на коригування проєктно-кошторисної документації для проведення ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки архітектури національного  значення, 1756 року палацу Потоцьких в м.Червоноград.

Також комісія підтримала звернення щодо підтримки ініціативи міської ради та вжиття комплексу необхідних заходів зі створення умов для школярів і дітей дошкільного віку відвідувати комунальні музеї, театри й інші заклади культури м.Львова та Львівської області на безоплатній основі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.