Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Понеділок, 27 січня 2020, 12:52

Зеленський призначив керівників двох РДА Львівщини

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський призначив голів Сокальської та Бродівської РДА.

Про це йдеться у розпорядженнях Президента України №46/2020-рп та №45/2020-рп від 25 січня 2020 року.

Президент Володимир Зеленський призначив Ігоря Дацюка головою Сокальської районної державної адміністрації, а Оксану Прокопець – головою Бродівської РДА.

Зазначимо, Ігор Дацюк очолює Сокальську районну організацію Конгресу українських націоналістів, з 2010 року він був обраний головою Сокальської районної ради. На місцевих виборах у 2015 році він також балатувався до Сокальської райради, але не пройшов, набравши 9,7%.

Згідно із його декларації про доходи за 2018 рік, Дацюк працює у ТзОВ "Енергетична Ефективність України", обходиться без готівки та рахунків у банках, має автівку Daewoo Lanos 2007 року випуску, житловий будинок та земельну ділянку у селі Скоморохи Сокальського району, дві квартири у Сокалі та ще три землі на території району.

Додамо, з березня до літа 2019 року Сокальську РДА очолював екс-директор ДП "Львіввугілля" Андрій Дяченко.

Оксана Прокопець у 2013-2017 роках, а також з весни 2019 року працювала першим заступником голови Бродівської РДА. На місцевих виборах у 2015 році вона балатувалася до Бродівської районної ради від партії Блок Петра Порошенка.

Згідно із її декларацією про доходи за 2018 рік, Прокопець працювала у ТзОВ "Гірськолижний комплекс "Волосянка", а також була начальницею відділу кадрів у ПАТ "Агробудмеханізація" і ТзОВ "Водограй-Зворець".

У 2018 році вона придбала спільно з чоловіком квартиру у Бродах, площею 43,9 кв.м.

Раніше Бродівську РДА очолював Ігор Криськів, його призначив у лютому 2019 року тодішній президент Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.