Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірина Сандуляк-Білоус

stv.detector.media

Понеділок, 27 січня 2020, 14:30

Сандуляк поведе Суспільне у далекі гори та широкі полонини

Ірина Сандуляк-Білоус

Ірина Сандуляк-Білоус очолила львівську філію Суспільного.

Про це повідомляє прес-служба Національної суспільної телерадіокомпанії України.

За результатами конкурсу у НСТУ обрали продюсерів Львівської і Херсонської та менеджера Черкаської філій Суспільного. Зокрема, продюсеркою UA: Львів стала Ірина Сандуляк-Білоус, продюсером UA: Херсон – Рустам Авдєєва і менеджеркою UA: Черкас – Віта Каюк.

Загалом участь у цьому конкурсі, який тривав 16-28 грудня 2019 року, вязла лише Ірина Сандуляк-Білоус.

Зазначимо, Ірина Сандуляк-Білоус в грудні 2019 року почала виконувати обов'язки продюсерки UA: Львів, а до цього вона з 2018 року очолювала "Українське радіо Львів". У 2015 році Сандуляк-Білоус співпрацювала з телеканалом Current Time "Радіо Свобода", а рініше працювала над запуском нішевого телеканалу новин "24", створенням локальної радіостанції "FM Галичина" та перезапуском телеканалу ZIK. 

Ірина Сандуляк є дружиною депутата Львівської обласної ради Андрія Білоуса. у 2017 році вона отримала 11 200 грн державної допомоги на дітей та 57 791 грн зарплати у львівській дирекції НСТУ.

Нагадаємо, у грудні 2019 року Уляна Антоник, яка з грудня 2017 року обіймала посаду продюсерки львівської філії НСТУ, звільнилась з посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.