Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин, Андрій Білоус та Володимир Гірняк

Понеділок, 25 листопада 2019, 15:01

Ганущин звільнив Гірняка та Білоуса за нетрадиційний варіант бігу на місці

Олександр Ганущин, Андрій Білоус та Володимир Гірняк

Олександр Ганущин розповів, що звільнив своїх заступників Володимира Гірняка і Андрія Білоуса, бо вони не йшли в ногу з депутатами.

Про це сьогодні повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин під час представлення свого звіту за 2019 рік.

"На жаль, тривалий час роботи обласної ради, а це 4 роки, які вже за плечима, показали, що одній йдуть в ногу з депутатським корпусом, а інші в ногу не йдуть. Питання, яке стосується призначень в президію облради завжди було політичним питанням, тому було прийняте відповідне рішення" – заявив Олександр Ганущин.

За його словами, таке рішення підтримали 6 голів фракцій Львівської облради, які запропонували зміну заступників голови облради.

"Якщо взяти до уваги практику інших обласних рад, то ми задніх не пасемо, і в середині теж не є. Подивіться, будь ласка, статистику наших колег і побачите там схожі дії" – додав Олександр Ганущин.

Нагадаємо, Ганущин висловив невдоволення роботою своїх заступників і допустив позитивне голосування за їхнє звільнення на черговій сесії облради.

А ще наприкінці травня голова Львівської облради Олександр Ганущин звинуватив Гірняка у спробах лишити його посади. 

10 вересня, під час сесії Львівської обласної ради депутати визнали незадовільною роботу заступника голови обласної ради Володимира Гірняка та першого заступника голови Андрія Білоуса.

А 2 жовтня депутати звільнили Володимира Гірняка з посади заступника голови Львівської облради.

Тоді ж депутати звільнили Андрія Білоуса з посади першого заступника голови Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.