Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гірняк

Вівторок, 10 вересня 2019, 14:28

Львівські депутати готують зірочку Гірняка до затяжного піке

Володимир Гірняк

Депутати визнали незадовільною роботу заступника голови Львівської облради Володимира Гірняка.

Сьогодні, 10 вересня, під час сесії Львівської обласної ради депутати визнали незадовільною роботу заступника голови обласної ради Володимира Гірняка.

"За" проголосували 52 депутати.

Зокрема, сьогодні у порядку денному депутати мали заслухати звіт Володимира Гірняка про його діяльність за 2018 рік, однак він не з'явився на сесії через стан здоров'я.

Як пояснив перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус, Гірняк перебуває на лікарняному. Депутати запропонували включили до звіту пропозицію щодо визнання його роботи незадовільною.

"За останній рік взаємодії і роботи між депутатами, головою і заступником, Володимиром Гірняком, не було. Не може бути в президії людина, яка не пішла у відпустку, а проводила агітацію, перебуваючи кандидатом у депутати до Верховної Ради. Так що за цими фактами роботу Володимира Гірняка можна визнати незадовільною" – запропонувала депутатка Катерина Кеньо.

Нагадаємо, нещодавно Ганущин висловив невдоволення роботою своїх заступників і допустив позитивне голосування за їхнє звільнення на черговій сесії облради.

А ще наприкінці травня голова Львівської облради Олександр Ганущин звинуватив Гірняка у спробах лишити його посади. 

Додамо, на парламентських виборах 21 липня 2019 року Володимир Гірняк був кандидатом від партії Громадянська позиція у 120 виборчому окрузі, де переміг самовисуванець Ярослав Дубневич.

Володимир Гірняк працював на посаді директора ТзОВ "Юридично – інвестиційної компанії "Правосвіт", був кандидатом на посаду мера Львова у 2015 році, пройшов у облраду на місцевих виборах від Громадянської позиції, тоді ж його обрали заступником голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.