Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Білоус

Вівторок, 10 вересня 2019, 14:40

Львівські депутати намотали собі на вус прізвище Білоуса

Андрій Білоус

Депутати визнали незадовільною роботу першого заступника голови Львівської обласної ради Андрія Білоуса.

Сьгоодні, 10 вересня, під час сесії Львівської обласної ради депутати визнали незадовільною роботу першого заступника голови обласної ради Андрія Білоуса.

"За" проголосував 51 депутат.

Зокрема, сьогодні депутати заслухати звіт Андрія Білоуса про його діяльність за 2018 рік та вирішили внести до порядку денного пропозицію щодо визнання його роботу незадовільною.

"Взаємодії і роботи між головою і заступниками ми не бачимо. Тому я вважаю визнати його роботу незадовільною" – запропонувала депутатка, голова фракції Блок Петра Порошенка Катерина Кеньо.

Відтак, пропозицію Кеньо підтримали такі партії: БПП, Самопоміч, Батьківщина, Укроп та Народний рух України.

Нагадаємо, нещодавно Ганущин висловив невдоволення роботою своїх заступників і допустив позитивне голосування за їхнє звільнення на черговій сесії облради.

Зазначимо, 5 квітня 2017 року депутати обрали голову постійної комісії екології Андрія Білоуса першим заступником голови Львівської обласної ради замість Парасковії Дворянин, яку достроково звільнили із займаної посади.

На місцевих виборах у 2015 році він пройшов до облради у списку від партії Громадський рух "Народний контроль" (він був першим номером). Андрій Білоус є помічником-консультантом народного депутата України Дмитра Добродомовавін закінчив факультет журналістики ЛНУ ім. І.Франка та двічі був депутатом Львівської міської ради.

Також Білоус має родинні зв'язки з міським головою Львова Андрієм Садовим й у 2018 році він задекларував 365 тис грн зарплати, колекцію старовинних книг та 25 тис доларів готівки.

У травні Варіанти поспідкувалися із Андрієм Білоусом на тему результатів президентських виборів та можливих сценаріїв розвитку подій в Україні з новим президентом Володимиром Зеленським.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.