Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Дорошенка

google.maps

Вівторок, 28 січня 2020, 11:50

У Львові просять повернути двосторонній рух на вулицю Дорошенка

вул. Дорошенка

Петицію з такою вимогою зареєстрували для того, щоб розвантажити сусідні вулиці.

28 січня, на порталі е-петицій Василь Лозовий зареєструвув петицію з вимогою повернути двосторонній рух на вулиці Дорошенка.

За словами автора петиції, у 1999 році на вулиці Дорошенка був двосторонній рух. Якщо зараз його повернути, то це допоможе розвантажити сусідні вулиці.

"Вулицю Дорошенка можна зробити двостороньою , я ще досі якщо чесно не розумію нащо її зробилили одностороньою, сенсу ніякого, фактично вулиця Дорошенка може розвантажити частину вулиці Коперніка та Січових Стрільців, більш детально поясню під час презентації , в разі якщо петиція набере потрібну кількість голосів для початку прошу це зробити в якості експеременту, хоча б на 6 місяців і подивитися, що з того вийде" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрала 0 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.