Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Четвер, 30 січня 2020, 10:22

На Перемишлянщині школярка потрапила до лікарні з алкогольним отруєнням

швидка допомога

Спиртне для 13-річної дівчини та її подруг придбав 18-річний хлопець, йому загрожує штраф.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У вівторок, 28 січня до лікарні госпіталізували 13-річну мешканку одного з сіл Пустомитівського району, яка отруїлася алкоголем.

Як встановили правоохоронці, що дівчинка вживала алкоголь разом зі своїми подругами, після чого в неї раптово погіршилося самопочуття і її доставили до лікарні, а спиртне школяркам придбав у магазині 18-річний місцевий мешканець. 

За даними медиків, стан дівчинки стабільний.

Наразі вирішується питання про притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності за ст.180 (доведення неповнолітнього до стану сп’яніння) КУпАП, що карається штрафом від шести до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також до адміністративної відповідальності за ст.184 (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП правоохоронці притягнуть батьків дітей, які вживали алкоголь. Санкцією статті передбачено накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.