Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підпал авто

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 31 січня 2020, 16:19

У поліції вважають, що авто львівської журналістки спалили через професійну діяльність

підпал авто

Над справою працюють понад 80 співробітників поліції, які вивчають територію навколо будинку журналістки Радіо Свобода Галини Терещук.    

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами начальника слідчого відділу Галицького районного відділу поліції Львова Василя Васько, основна версія підпалу автомобіля журналістки Радіо Свобода Галини Терещук – її професійна діяльність. 

"Зараз проводяться усі необхідні першочергові слідчі дії. Розглядаються різні версії скоєного кримінального правопорушення, проводяться заходи по встановленню особи, причетної до скоєння даного злочину. Ми версії розглядаємо усі, які будуть припущені в рамках цього кримінального провадження, але основною версією є журналістська діяльність Терещук" – повідомив Василь Васько.

Він додав, що над справою працюють понад 80 співробітників, які посилено вивчають територію навколо будинку Галини Терещук.

Нагадаємо, вночі 30 січня у Львові невідома особа підпалила автомобіль, що належить журналістці Радіо Свобода Галині Терещук. Ніхто не постраждав. За словами свідків, до машини підійшла людина з закритим обличчям, поклала під щітки на лобовому склі автомобіля пакети, підпалила їх і втекла.

Журналістка Радіо Свобода Галина Терещук працює на Радіо Cвобода з 2000 року, вона відкидає побутові версії підпалу її автомобіля.

Додамо, поліція відкрила кримінальне провадження через підпал авто львівської журналістки. Зловмиснику, який підпалив авто загрожує від 6 до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.