Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Хуторівка

google.maps

Понеділок, 3 лютого 2020, 09:44

У Львові до липня обмежили проїзд транспорту на вулиці Хуторівка

вул. Хуторівка

Через проведення ремонтних робіт на ділянці від вул. Стрийської до вул. Червоної Калини обмежили рух транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міькради з 1 лютого, з 10:00 год і до 20:00 год 31 липня буде обмежено рух транспорту на вул. Хуторівка, на ділянці від вул. Стрийська до пр. Червоної Калини.

Обмеження руху зумовлене ремонтними роботами на вул. Хуторівка, на ділянці від вул. Стрийська до пр. Червоної Калини. Роботи проводить ТзОВ "Онур" на замовлення ЛКП "Львівавтодор".

Об'їзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, 1 жовтня 2019 року Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Хуторівка за 179 млн грн.

Як йшлося у закупівлі, переможець тендеру має, окрім ремонту дорожнього полотна, ще й облаштували тротуари та велодоріжки, здійснити реконструкцію контактної мережі й дренаж, організувати дорожній рух – встановити дорожні знаки, облаштувати мережу дощової каналізації, благоустрій.

Крім цього, передбачено будівництво двох нових світлофорів на вул. Хуторівка, 8 та між вул. Хоткевича та вул. Чукаріна, а також реконструкцію світлофора на вул. Хуторівка, 4б.

У рамках закупівлі входить ще й облаштування тролейбусної лінії.

27 січня цього року у Львові розпочали капітальний ремонт вулиці Хуторівка, який триватиме до вересня 2020 року. Тоді  заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, заяивла вулицю не перекриватимуть для руху транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.