Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

Понеділок, 3 лютого 2020, 10:32

У двох львів'ян, які повернулися з Китаю, коронавірус не виявили

лікарня

Пацієнтів в задовільному стані виписали з обласної інфекційної лікарні, вони перебувають під спостереженням сімейних лікарів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами т.в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрія Васько у пацієнтів, яких госпіталізували із підозрою на коронавірус, діагноз не підтвердився.

Пацієнтам провели експрес-тести на грип, які показали негативний результат. Інші проби та аналізи відібрали та надіслані до Центру громадського здоров’я МОЗ України ще 27 та 29 січня.

Станом на 31 січня пацієнтів в задовільному стані виписали з обласної інфекційної лікарні. Вони перебувають під спостереженням сімейних лікарів.

Нагадаємо, у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували двох людей, які повернулися з Китаю. Результати їхніх аналізів мали отримати до кінця наступного тижня, наразі наявність у них коронавірусу не підтвердили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.