Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин

Вівторок, 4 лютого 2020, 10:30

У Самборі на карантин закрили дитячі садочки, музичну та мистецьку школи

карантин

У школах, які закрили до 9 лютого, продовжили канікули до 14 лютого.

Про це повідомила прес-служба Самбірської міської ради.

Комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла таке рішення з огляду на подальший ріст захворюваності. Кількість звернень лише у дитячій поліклініці за один день зростала більше, ніж на 100 чоловік. Усього ж протягом тижня у 640 пацієнтів діагностовано ГРВІ, а у 57 – грип.

У місті на 70 % перевищено епідемічний поріг, за повідомленням фахівців ДУ "Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України Самбірський міськрайонний відділ".

"Зважаючи на отримані дані з відповідних служб та відділів, комісія на чолі з міським головою Юрієм Гамаром прийняла рішення продовжити карантин у закладах середньої та позашкільної освіти до 14 лютого (включно).Також карантин оголошується у закладах дошкільної освіти,музичній та школі ужиткового мистецтва з метою обмеження інтенсивності епідемічного процесу" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 3 по 9 лютого у школах Самбора оголосили додаткові канікули у зв'язку з відсутністю дітей через захворювання.

У Львові через грип 17 шкіл закрили на карантин, а у Дрогобичі та Стебнику через грип закрили усі школи.

Зазначимо, медики не зареєстрували перевищення епідемічного порогу на Львівщині, однак з 20 до 26 січня у області зареєстрували 9 444 випадки захворювання на грип та ГРВІ, з них захворіло 5 287 дітей.

Додамо, на Львівщині 73 школи закрили на карантин через грип.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.