Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

Вівторок, 4 лютого 2020, 15:00

На Львівщині судитимуть водія, який п'яний вчинив смертельне ДТП у Бродах

ДТП на Львівщині

Досудове розслідування завершено, за вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокурори скерували до суду справу щодо водія, який вчинив смертельну ДТП на Львівщині. Ідеться про трагічний інцидент, який трапився 14 грудня 2019 року у м. Броди на Львівщині. Встановлено, що того дня 32-річний водій "Renault Megane" у стані алкогольного сп'яніння, грубо порушив правила дорожнього руху України та не надав дорогу автопоїзду у складі сідлового тягача марки "MAN TGA 18.480 4X2 BLS".

Внаслідок потужного зіткнення 55-річний пасажир, що перебував в "Renault Megane", загинув на місці події, а інший – отримав численні переломи, струс мозку, пошкодження легені та інші важкі травми. Наразі досудове розслідування завершено.

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт. Дії фігуранта кваліфіковано за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За вчинене фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.